Mette Krintel Hald

Mette er revisor HD/R, og har været ansat siden oktober 2011.

Mail: mette@a4revision.dk

”Mange tror revisorer er tørre og kedelige, fordi vi understreger, at der er nogle regler der skal overholdes"

Det er vigtigt for mig, at mit arbejde er i orden, og at kunderne får den hjælp, de har brug for hver især. Jeg synes, at jeg kender mine kunder godt, og jeg håber, at de ser mig som hjælpsom og imødekommende.

Min erfaring som controller assistent – fra den anden side af skrivebordet – giver mig kendskab til arbejdsgangene ude hos kunderne og betyder, at jeg kender til nogle af de udfordringer, der kan opstå i virksomhederne. Det ser jeg som en klar fordel.

Vi har hver vores kunder, men har frihed til at omrokere. Derfor er vi fleksible og kan indbyrdes supplere hinanden. Vi har alle en bred viden. Selvfølgelig er nogen specialiserede, men vi er orienteret bredt om hele vores fagområde, så vi altid kan bistå kunderne. Helt generelt er det en meget positiv arbejdsplads, uden det hierarki, der kan præge større arbejdspladser.

Jeg arbejder med bogføring, momsopgørelser, løn, skatte- og regnskabsspørgsmål for både selskaber og personligt drevne virksomheder og kan godt lide variationen i arbejdet.