Leif Møller

Leif er registreret revisor - FSR Danske Revisorer - og har siden 1991 været indehaver af A4 revision.

Mail: leif@a4revision.dk

”Jeg er klart en talnørd, men mennesker er vigtigere!"

Som medarbejder hos A4revision er det ikke nok at være fagligt dygtig. Det er vi selvfølgelig, alle sammen, og vi er samtidig til at snakke med - og til at forstå. Jeg samler trådene i virksomheden og rådgiver vores kunder. Revisorarbejde handler om meget mere end tal. Jeg kender de udfordringer, som kunderne står overfor og lytter og spørger ind til netop din virksomhed og dine problemstillinger.

Hos os er kunderne ikke deres kundenummer. Det er mennesket bagved, vi fokuserer på. Kunderne skal føle sig godt tilpas. Vi er ikke særlig højtidelige, og vi snakker, så det er til at forstå. Ingen opgave er for lille for os – vi løser alle mulige småopgaver for vores kunder – hjælper med at finde information om de problemstillinger, de er optaget af netop nu.

Vi skal klæde kunden på til at tage den rigtige beslutning ved at komme med forskellige løsningsforslag og forklare konsekvenserne af dem. Det kræver, at vi sætter os ind i kundens hverdag og arbejdsliv - at vi lytter og spørger. Først når vi kender kundernes udfordringer, kan vi rådgive dem ordentligt og hjælpe dem til at tjene flere penge.